Sveriges största dejtingsajt för gifta och samboende

Gör livet levande - Inled en affär idag!

Söker en:
Victoria Milan Security
100% Anonymt & Konfidentiellt
Omtalade i media:

Tusentals av gifta & samboende söker en diskret affär

Victoria Milan är speciellt designat för män och kvinnor som för närvarande är i ett förhållande men söker
lite spänning och krydda på sidan genom en diskret flört eller affär.

100% Anonym Profil

Din Victoria Milan-profil är 100% anonym. Vi tillåter dig inte att ange någon personlig eller identifierbar information.

Privata bilder

Laddar du upp din bild som privat tillåter du endast de du litar på se din bild. Med den här funktionen så måste användare fråga dig om en nyckel för tillgång till dina bilder, som du enkelt kan godkänna eller neka.

AnonymousBlur™

Vill du ha en profilbild men förbli anonym? Vår AnonymousBlur™ suddar ditt ansikte oigenkännligt med ett klick.

Panikknapp

Undvik att din partner överraskar dig mitt i en online-flört. Tryck på Panikknappen och du kommer omedelbart loggas ut och skickas till en neutral hemsida.

Auto-utloggning

Är du rädd för att glömma stänga ner din profil på familjedatorn? Auto-utloggning kommer automatiskt logga ut dig och sedan skicka dig vidare till en annan hemsida när du vart inaktiv en viss tid.

Experttips & Råd

Team Victoria Milan's huvudmål är att hjälpa dig att inte bli avslöjad. Det är därför vi kontinuerligt ger tips, råd och säkerhetsinformation via e-post och nyhetsartiklar.

Vad våra användare säger om oss

 
Tack Victoria Milan! Ni har hjälpt mig förstå att man, trots ålder, fortfarande kan få den där pirrande känslan i magen!
- Stefan (35), Sundsvall
VM har verkligen satt krydda på min vardag. TACK!
- Karoline (39), Stockholm
Det är värt varenda krona! Jag har vart medlem i två år, och har inga planer på att gå ur. Damerna här inne är för fina..
- Sebastian (39), Stockholm
 

Nätflört? eller en diskret kärleksaffär i verkligheten?

Med Victoria Milan, är både enkla nätflörtar och diskreta kärleksmöten möjliga - inte för att nämna allt däremellan. Du behöver inte känna någon press att göra mer än vad du själv vill. Vissa användare letar efter en oskyldig nätflirt för att sätta krydda på vardagen medan andra söker en passionerad kärleksaffär med verkliga möten.
Det är din affär. Ditt val.

Äkta profiler, verkliga människor

Victoria Milan har tusentals av äkta profiler registrerade av äkta människor, och det finns mycket sannolikt flera i ditt område. Vi är ingen sida med påhittade falska profiler, vilket det just nu finns mycket av ute på marknaden. Vi är en verklig dejtingsida med verkliga människor och vi är stolta över detta. Vi tillåter inte falska profiler och uppmuntrar alla medlemmar till att anmäla de profiler de misstänker vara falska så vi kan undersöka och vidta åtgärder.

Prova oss idag!!

Sveriges största dejtingsajt för gifta och samboende

Gör livet levande - Inled en affär idag!

Söker en:
Victoria Milan Security
100% Anonymt & Konfidentiellt