Det är störst sannolikhet att svenska kvinnor har sex på första dejten

31 Januari 2017. Att ha sex på första dejten är inte längre ett tabu, snarare så är det något välkommet, enligt 46 procent av svenskarna. Det visar en ny undersökning där invånare från tio länder avslöjar sina intima detaljer om vad som händer i sänghalmen, och anledningen till varför svenska kvinnor hoppar till sängs så snabbt.

Undersökningen, som utförts av Victoria Milan – en dejting sajt för gifta eller för de i långvariga relationer och som letar efter någon att vara otrogen med – frågade 5650 av sina otrogna kvinnliga medlemmar från Europa kring hur många dejter det tar innan de går till sängs med en ny älskare. De avslöjar också de intressanta och smaskiga detaljerna kring var och varför.

En tredjedel av de otrogna kvinnorna säger att de inte har något problem med att vara fysiska på första dejten, och 60 procent svarar att de bestämmer sig under dejten om de ska ha sex.

De flesta otrogna kvinnorna svarar att deras första val av plats att ha sex på är ett hotell (60 procent), följt av de 24 procenten som helst går till älskarens hem.

Det bästa sättet för att få en första dejt att passera desserten och vidare till sängen, enligt en majoritet av de medverkande i undersökningen är att vara extra omsorgsfull (64%). Att vara väldigt snygg är överraskande nog den minsta sannolika orsaken till att en kvinna går till sängs med en man.

är störst sannolikhet att svenska kvinnor har sex på första dejten Grundare och VD för Victoria Milan, Sigurd Vedal, säger att datan visar att de otrogna svenskarna vet vad de vill ha, och hur de ska få det.

“De svenska vänsterprasslarna älskar att ha otrogna äventyr och de är snabba på att förföra sina älskare. Det är vanligt att förstadejtenflirten slutar i sängen - och den här undersökningen avslöjar exakt var och hur det går till” Säger Vedal.

Nedan visas antalet dejter det i genomsnitt tar för kvinnorna från de tio medverkande länderna innan de har sex första gången med en ny älskare:

DANMARK 1.58

FINLAND 1.68

FRANKRIKE 1.72

NORGE 1.77

SVERIGE 1.99

SPANIEN 2.07

NEDERLÄNDERNA 2.24

BELIGIEN 2.69

POLEN 2.93

TJECKIEN 3.18

För att genomföra undersökningen har Victoria Milan samlat och analyserat data från tio länder genom en onlineundersökning, och garanterar att åtgärder för att skydda medlemmarnas privatliv och identiteter har vidtagits.

För mer information, var god kontakta press@victoriamilan.com

Victoria Milan är en av världens ledande sociala nätverk för kvinnor och män som letar efter en affär. Tjänsten startades av den norske mediechefen Sigurd Vedal 2010, och har idag över 5,8 miljoner medlemmar I mer än 33 länder, som alla letar efter en diskret otrohetsaffär.