Sveriges största dejtingsajt för gifta och samboende

Gör livet levande - inled en affär idag!
Välj din relationsstatus
100% Anonymt & Konfidentiellt
Omtalade i media:

Diskret otrohet | gratis dejting & anonym flirt

Victoria Milan är en dejtingsajt för människor i äktenskap eller förhållande som söker en flirt eller affär med likasinnade människor.

100% Anonym Kontaktannons

På Victoria Milan tillåter vi dig inte att ange någon personlig eller identifierbar information. Chatta med främlingar är och förblir 100% anonymt.

Privata bilder

Victoria Milan är en dating site som tillåter dig att ha privata foton på din profil. För en säkrare affär så måste användarna fråga dig om en nyckel för att ha tillgång till dina låsta foton.

AnonymousBlur™

Vår dating site vill att du förblir anonym. Denna funktion hjälper dig att sudda ut dina bilder för mer diskretion.

Panikknapp

Tryck på panikknappen och du kommer omedelbart att loggas ut och föras till en annan hemsida. Nätdejting på VictoriaMilan ska vara 100% säkert. Därför är denna funktion en favorit!

Auto-utloggning

Som en otrohetssajt så hjälper vi din nätdejting att bli mer säker. Denna funktion kommer automatisk att logga ut dig och skicka dig till en annan sida om du har varit inaktiv en viss tid.

Otrogen | Tips & Råd

Victoria Milans mål är att du inte ska bli avslöjad. Det är därför vi är en otrohetssajt som konstant ger dig tips, råd och säkerhetsinformation via e-post och nyhetsartiklar.

Vad våra användare säger om deras dejting upplevelse

 
Tack VictoriaMilan! Ni har hjälpt mig förstå att man, trots ålder så kan en sexdejt få en att känna sig levande igen!
- Stefan (35), Sundsvall
Jag har träffat många sexkontakter under dessa år. Öka sexlusten med en spännande affär, det är helt klart mitt råd!
- Karoline (39), Stockholm
En av sveriges bästa dejtingsidor! Jag har ett öppet förhållande med min fru och denna dejtingsajt har verkligen satt krydda I både passion och förhållande!
- Sebastian (39), Stockholm
 

Nätdejting eller otrohet? Du bestämmer!

På VictoriaMilan så bestämmer du ifall du vill ha en spännande chatt eller en affär fylld med spänning och passion. På dejtingsajter som Victoriamilan så har du alltid rätten till att bestämma hur långt du vill ta det.

Chatt & flirt med den nya mobil-optimerade VictoriaMilan versionen

Hitta din nya dejt oavsett om du sitter på bussen, är på jobbet eller lagar mat där hemma. Victoria Milans mobil-optimerade version gör det nu lättare för dig att vara otrogen. Din nya älskare/älskarinna finns på andra sidan skärmen. Som på många andra chattsidor så börjar din affär redan hemma i soffan.

Hitta din dejt idag!

Sveriges största dejtingsajt för gifta och samboende

Gör livet levande - Inled en affär idag!
Välj din relationsstatus
100% Anonymt & Konfidentiellt