Hur smart är din telefon egentligen för ditt förhållande?

Har smarttelefoner ändrat hur vi beter oss i ett förhållande? Under dom senaste 15 åren, har mobiltelefoner förändrats till nästan oigenkännbara. En gång i tiden, var våra telefoner tjocka, tunga apparater med enfärgade skärmar och minimalt med funktioner. Nu tjänar våra iPhones och Androider som oumbärliga livskompanjoner. Faktum är att det uppskattas att över en fjärdedel av Jordens befolkning har en smarttelefon (fler än 2,16 miljarder, sent under 2016). Det är knappast en överraskning, med tanke på hur mycket dagens produkter erbjuder. Vi kan titta på filmer, spela spel som är mer avancerade än vi kanske någonsin kunde tänkt oss vara möjligt, läsa böcker, njuta av videosamtal med människor över hela världen och vara uppkopplade med våra sociala konton 24/7. Dock, måste smarttelefoners allmänt förekommande natur ha någon påverkan på hur vi lever, eller hur? Viktigast, har de förändrat vårt sätt att bete oss i relationer?

Effekten av distraktion

Utan tvekan, ger smarttelefoner oss massor av distraktioner. Kanske du gillar att läsa serie-böcker på luren på vägen till arbetet. Kanske du älskar att titta på filmer i sängen medan din partner sover bredvid dig. Ändå kan det finnas tillfällen när du finner dig själv kontrollera dina Facebook uppdateringar eller kommentarer på ditt senaste Instagram inlägg när du borde lyssna på din älskade. Om detta låter bekant, är du inte ensam. Enligt en färsk undersökning, nära tre fjärdedelar av kvinnor tillfrågade ansåg att smarttelefoner var störande för deras förhållande, vilket minskar den tid de tillbringade tillsammans. I en annan studie, blev högskolestudenter tillfrågade om sina smarttelefoners användning och förhållande. Dessa mottagare som är mer beroende av att ha sina telefoner i närheten hela tiden befanns ha mindre säkerhet över sina förhållanden - vilket antyder att folk blir svartsjuka över sina älskares smarttelefoner. Det är inte enbart negativt, förstås. Utvecklingen i smarttelefon tekniken - videosamtal, direktmeddelanden appar - låter oss kommunicera med våra partners på mer varierande sätt. För par som spenderar mycket tid från varandra, som dom som är i distansförhållande, ger det här en högre nivå på intimitet än dom skulle fått av år från varandra. smartphone relation

En dejting revolution

När det gäller att hitta kärleken, har smarttelefoner också förändrat spelplanen väsentligt. Dejtingappar är en allt vanligare länk mellan partners, vilket gör det möjligt för människor över hela världen att hitta sin perfekta lokala älskare, oavsett av deras personliga smak. Medan internet dejtingsidor en gång sågs ned på och sågs som något misstänksamt, är de nu bara en annan del av det dagliga livet. Till exempel, 7 procent av amerikanska vuxna (i åldern 30 och 49) träffade sin make eller älskare på nätet, medan 41 procent av USA:s Internet användarbas känner någon som har använt sig av dejtingsajter.

Medan i England, en av fem relationer börjar nu på nätet, med drygt hälften av landets dejtingsides användare som är kvinnor.

Dejtingappar har förändrat det sätt på vilket många av oss hittar kärleken och hur vi hittar dom personer vi verkligen vill dejta. Förr i tiden, kunde att hitta en potentiell partner ha involverat något så enkelt som att besöka en singelkrog… men om du inte vill lämna stället ensam, var man tvungen att “nöja sig” med personen som var mest tilltalande för ens smak. Med online datingsidor, har du möjlighet att förfina dina sökningar, minska urvalet mer och mer, så att du kan hitta den perfekta partnern. Vad mer kan någon som söker efter en ny älskare begära?

En lösning på otillfredsställande relationer

För människor som är olyckliga i sina nuvarande relationer, eller söka efter lite extra passion för att gå ihop med det kärleksfulla engagemang du annars njuter av, är datingsidor en port till dina djupaste önskningar. Victoria Milan är dedikerade att hjälpa människor som dig att krydda ditt liv och söka nöjen utanför ditt äktenskap eller långvariga förhållande. I förhållanden med lite eller inga samlag, kan att kunna ha en otrohetsaffär mycket väl vara en räddning. Med den fysiska sidan av kärlek omhändertagen på annat håll, är du fri att koncentrera sig på de känslomässiga, intima aspekter av ditt fasta förhållande. Att hantera otrohetsaffärer med smarttelefoner är diskret, enkelt och säkert. Om du vill veta mer om Victoria Milan, ta en titt här!