Vikkis topp 6 tips för kvinnor på Victoria Milan

Som regelbunden användare hos Victoria Milan under senaste 2 åren har jag blivit tillfrågad att sätta ihop mina bästa tips till er tjejer som har varit gifta eller i annat fall ute från dejtandet ett tag. Följ dessa 6 enkla tips och tricks och upptäck hur lätt du kan få Victoria Milan att fungera för dig.

Profilbilder

Profilbilder är ett nyckelelement för din profil, faktum är att dom är den VIKTIGASTE delen av din profil. Profiler med offentliga bilder har en svarsgrad på +200% högre än dom utan och ett första meddelande grad på över 500% högre.

Så hur gör man om man vill förbli diskret och anonym för att ladda upp en tilldragande och attraktiv profilbild?

Var kreativ! Vi alla har egenskaper som vi är stolta över och egenskaper som vi inte är så stolta över så se till att lyfta fram dina bästa egenskaper oavsett om det är dina läppar, sinne för stil, ögon, leende eller livsstil. Faktum är att du kanske inte ens är medveten om vilka dina bästa egenskaper är!

En undersökning online av män i Nordamerika och Europa fann att en av egenskaperna som män är mest attraherade av är fötter! Det finns även grupper online dedikerade till “fotfanatiker” (jag skämtar inte). Så ta fram dina bästa klackskor och visa upp dom. Fotbilder kan vara ett av dom mest diskreta sätten att visa upp sig och fånga uppmärksamhet på Victoria Milan.

Och om du inte vill visa upp dina fötter kanske det är dags att ta fram din “lilla svarta klänning”.

När frågan ställdes om vad dom tyckte var det sexigaste klädesplagget en kvinna kan bära slog svart cocktailklänning ut underkläder i en färsk undersökning! Så klä upp er tjejer och visa upp era bästa “ansikten” utåt.

En välsittande cocktailklänning är så smickrande på kvinnor att även användare som har beskurit eller suddat sina ansikten har sett sina profilvisningar och meddelanden öka dramatiskt.

Och min personliga favorit när du känner dig extra vågad; använd din sötaste solklänning. Män älskar att bli retade (för att inte nämna hur roligt det är att reta dom) och om du fångar ljuset på rätt sätt kan du visa upp lite av det som finns under och göra dom helt vilda ;)

Var inte rädd att visa upp alla resultat du har uppnått på gymmet heller. Anledningen till att män stirrar på dig på gymmet är inte för att dom väntar på squat ställningen det är för att du ser så helvetes sexig ut i dina yogabyxor och linne! Det här är också ett jättebra sätt att skicka dubbla meddelanden om din livsstil såväl som att attrahera rätt typ av uppmärksamhet. Lägg upp den där söta gymbilden du har på Instagram eller bara sätt på dig några yogabyxor och se på när männen blir nyfikna att se hur det skulle vara att sakta ta av dig dom och vem vet du kanske även får ut en gympartner ur det här (vem behöver inte en stark åskådare).

Men kom ihåg tjejer HÅLL DET SMAKFULLT! “Less is more” och Victoria Milans databas av användare har en stor mängd av mer mogna, sofistikerade och välbärgade män och du vill inte attrahera fel typ av uppmärksamhet från fel typ av män! Sofistikerade män tittar på det dom inte kan få, reta hans intresse, ge små antydningar, få honom att jaga dig, och sätt grunden för en passionerad och sensuell flört.

Slutligen, för mina mer reserverade tjejer därute överväg att lägga upp en bild som visar dina intressen mer än bara din kropp. När jag först gick med i Victoria Milan hade jag en bild som var väldigt lik den nedan. Jag blev överraskad över hur många män som skrev till mig om vad jag läste, vem min favorit författare var och frågade/erbjöd lästips. Inte bara det att det var sött utan jag lyckades smyga iväg med en kille till hans ställe och det slutade med att vi båda mös med en bra bok vid hans öppna spis (det var vinter och kallt men vi hittade sätt att hålla oss varma ;) )

100% gratis för kvinnor

Gratis medlemskap för alla kvinnor innebär att en aktiv & engagerad kvinnlig medlemsbas väntar på dig!

Gå med nu

Användarnamn

Låt ditt användarnamn gör jobbet åt dig.
När män skrollar igenom sina sökresultat ser dom bara din profilbild och ditt användarnamn så se till att ditt namn syns! Försök att vara kort men beskrivande i ditt användarnamn.

Exempel: område + yrke/hobby = KungsholmenYoga

Omedelbart när någon skrollar igenom profiler vet dom var i stan du befinner dig och kommer få lite insikt i ditt yrke/hobby. Den här användaren befinner sig i ett fint område av stan och är intresserad av yoga, hon låter som en trevlig person att prova lite nya ställningar med ;)

Exempel: beskrivning + sexuell preferense = KurvigUndergiven

På två sekunder kommer män veta att du är kurvig (vilken man älskar inte kurvor) och sexuellt undergiven. Ett namn som detta är säkert att attrahera sexuellt dominanta män som vill hjälpa dig leva ut dina snuskigaste fantasier från 50 Shades of Grey.

Över 5.000.000 medlemmar världen över

Med över 5 miljoner medlemmar världen över kan du enkelt hitta en matchning nära dig eller när du reser

Gå med nu

Diskretion är NYCKELN

Oavsett om du är i stadigt förhållande eller gift eller singel vill män på Victoria Milan veta att du är diskret och att du värderar/respekterar både din diskretion och hans. Det sista en man på Victoria Milan vill är någon som är klängig eller tar fel på ett engångsligg för ett pågående förhållande.

Vissa män är på Victoria Milan för att hitta en affär, Vissa är i öppna förhållanden, vissa letar efter ett snabbt möte, och vissa, som jag, bara finner tanken att träffa gifta människor super tändande ;)

men oavsett deras anledning att använda Victoria Milan vill dom alla veta att deras diskretion är säker! Överväg, speciellt om du är singel, att sätta något i ditt första meddelande som lyfter fram detta eller ännu bättre i din profilbeskriving!

Här är några exempel som personligen gör mig mer avslappnad:

Jag är inte ute efter att ändra min relationsstatus eller din.
Jag är professionell och diskretion är väldigt viktigt för mig. Jag är respektfull och diskret och förväntar mig detsamma

Verifierade profiler

Varje registrering verifieras genom e-post eller SMS för att förhindra bedragare/bluffare. Victoria Milan har kopplat ihop äkta människor i över 10 år

Gå med nu

Var rak

Det här är den absolut bästa delen av Victoria Milan; användarna är mycket mer raka, direkta och ärliga över vad dom letar efter och kanske ännu viktigare, vad dom inte letar efter.

Din profilbeskrivning är bästa platsen att sätta detta på.

Du kommer att notera att till skillnad från traditionella dejtingsidor är kvinnor på Victoria Milan bekväma med att tala om rakt och tydligt på sina profiler vad dom söker så var inte rädd för att göra samma sak.

Här är ett exempel på en användarprofil som jag älskade!

"Söker en vänlig partner i bra form för en långsiktig flört"

Var lekfull och var inte rädd över att vara rak med vad du letar efter. Männen på Victoria Milan är vuxna så var inte orolig över att såra någons känslor det här handlar om dig - det är din flykt och önskan!

Några fler exempel som jag älskar:

"letar efter en långsiktig flört med en gentleman över 183 cm"

"att hålla sig i god fysisk form är viktigt för mig (yoga, cykel) och det bör vara det för dig med"

"letar INTE efter en engångsföreteelse, söker en diskret romans, spänning och passion"

Säkert och tryggt

Trygghet och säkerhet är #1 hos Victoria Milan. Vi använder 256 bit kryptering, dom mest pålitliga webbtjänsterna och SSL för att hålla våra användare säkra!

Gå med nu

Introduktionsmeddelande

Den här är viktig. Män, många som har varit i förhållande under lång tid, är lite “ringrostiga” i sitt närmande (vilket ibland kan vara ganska sött enligt min åsikt) så var inte så hård med det men var inte rädd för att blockera, rapportera eller även säga ifrån ordentligt till män som är oförskämda eller överagressiva i sitt första meddelande.

När det gäller ditt första meddelande, är förskrivna meddelanden dina bästa hjälpmedel. Ta dig tid att skriva ner ett bra introduktionsmeddelande men kom ihåg att lämna plats för att lägga till personliga detaljer om personen du skriver till.

Här är ett exempel på ett bra introduktionsmeddelande:

"Hej, din profil fångade min uppmärksamhet.
Speciellt det du sa om att vilja bryta monotonin och uppleva något nytt och spännande igen.
Det verkar som att vi letar efter liknande saker här så kanske vi kan hjälpa varandra. Jag är öppen för att lära dig hur man lagar man om du är villig att lära mig att köra… fast det kanske du har redan fullt upp med ;)
Jag skulle älska att veta mer, låt mig veta om du är intresserad så kan vi ta det därifrån.”

Undertexten av detta meddelande är:

Jag är intresserad av dig
Det här är varför
Det här är varför jag tror att vi matchar bra
Här är något intressant om mig och hur vi kan ha roligt tillsammans
Jag är intresserad av att lära känna dig bättre, “bollen är nu hos dig

Kom ihåg att hålla det lättsinnigt och ta tillfället i akt för att skämta lite även om det är på din egen bekostnad och visar att du faktiskt har läst hans profil.

Med ett meddelande som detta kommer din svarsgrad att vara bättre än 99% av meddelandena han fått.

Privat galleri

Det här är min favoritdel av Victoria Milan; att begära och få åtkomst till en killes privata galleri och att dela min.

Ditt privata galleri är var du sparar dina mer vågade foton. Du kan dela dom med andra och begränsa åtkomst när som helst.

Jag kan säga i all ärlighet att skapa mitt privata galleri var en av mina favoritsaker att göra på Victoria Milan följt av spänningen från att dela det och se en söt kille tappa hakan.

Var och en av er kommer att ha sin egen tolerans på hur vågad du vill att ditt privata galleri ska vara men sanningen är att det finns ingen gräns! Var så vågad eller konservativ som du vill och låt din kreativitet och fantasi gå loss!

Om du kan, inkludera en ansiktsbild. Kom ihåg att du kan alltid begränsa åtkomst till ditt privata galleri efteråt. Om inte, så är det här du ska spara dina bilder som är lite för sexiga för en offentlig profilbild och dom som du bara vill dela med killar du känner kemi med.

Visa upp dina ben, dina sexigaste underkläder, din bästa yogaställning, eller vad som helst som du tror kan få igång en kille full med förväntan.

Personligen, gillar jag att retas. Mitt privata galleri har bilder som är mer och mer avslöjande och låter hans fantasi gå loss. Jag började med mina fötter, och sen mina ben (jag har jobbat för hårt på dom för att inte visa upp dom), sen min kortaste kjol, och sen… du förstår poängen.

Men kom ihåg att ditt privata galleri är DIN och det är upp till dig att välja hur och till vilken grad du vill visa upp dig.

Vad letar du efter?

  • Diskreta affärer
  • Fetisch dejting
  • Tillfälligt sex
  • Swinging
Gå med nu gratis

Det är dags att träffas!

Du är nervös och spänd och redo att träffas så vad är bästa sättet att göra det på undrar du?

Först och främst, kommunicera inte utanför sidan innan ni träffas! Jag träffade en charmig kille för en fika men innan vi träffades frågade han om mitt telefonnummer och vi chattade via sms. Vi träffades för fikat och han nämnde att vi hade gått på samma högskola (dock några år emellan) trots att jag aldrig sagt något om vilken högskola jag gått på...

Det visade sig att han letade upp mig på Facebook genom att använda mitt telefonnummer!! Det var oskyldigt då men det var en verklig påminnelse att Victoria Milan har funktioner för säkerhet och diskretion i världsklass på plats av en anledning. Tänk dig vilken mardröm det hade varit om din otrohetspartner lägger till dig som vän på Facebook eller skickar sms i tid och otid...

För det andra, enligt min upplevelse, har jag alltid funnit det bäst att välja en neutral men allmän plats för att träffas.

Någonstans där du varken jobbar eller bor så att du inte råkar stöta på någon du känner och någonstans allmänt så att du vet att ni båda är trygga.

För ett första möte gillar jag att hålla det enkelt och ta en kopp kaffe eller te.
Det är på en allmän plats så du kommer veta att ni är säkra och du kan slappna av, det är bara en kopp kaffe så om du ändå ser någon du känner är du “bara och fikar med en kollega/vän”, och det är kortvarigt!

Om ni träffas och du inser att det inte finns någon kemi så är det inte hela världen med bara en kopp kaffe, på 15 minuter kan du vara på väg därifrån.

Lyssna på din magkänsla innan du träffar någon men kom ihåg att det är normalt att vara nervös. Mellan Tinder, Badoo och en miljon andra traditionella dejtingappar möter kvinnor män via Internet hela tiden! Om du verkligen är nervös jag har ett säkert sätt att göra dig mer bekväm - tala om det för honom!

Jag kommer ihåg mitt första möte med en kille på Victoria Milan. Jag var väldigt, väldigt nervös och jag hade aldrig träffat en kille från Internet förut vilket inte gjorde saken bättre. Så vet du vad jag gjorde? JAG BERÄTTADE FÖR HONOM!!! och gissa vad, han var väldigt förstående och sa att han var nervös också. Vi pratade lite mer och han hjälpte mig slappna av och vi träffades för en snabb fika på lunchen vilket förvandlades till en 3 månaders äventyr ;)

Så där har du det, från A-Ö mina personliga tips för att vara framgångsrik på Victoria Milan. Börja sätta några eller alla tips i verket och jag garanterar dig att du kommer vara tio (eller åtminstone sex steg framför konkurrensen och en god väg till ett spännande äventyr.

Med vänliga hälsningar,

Lämna spelet bakom dig, att få ett ligg har aldrig varit så enkelt

Password strength

Lämna spelet bakom dig, att få ett ligg har aldrig varit så enkelt

Password strength