Vikkis Topp 6 Tips för Män på Victoria Milan

Som van användare av Victoria Milan sedan 2 år tillbaka, blev jag tillfrågad att sätta ihop mina bästa tips för er som har varit gifta, eller åtminstone varit utan dejtandet, ett tag. Följ dessa 6 enkla tips och tricks och upptäck hur enkelt du kan få Victoria Milan att fungera för dig.

Profilbilder

Profilbilder är ett nyckelelement för din profil, faktum är att det är den VIKTIGASTE delen av din profil. Profiler med offentliga bilder har en svarsfrekvens som är +200% högre än dom utan och en första meddelandegrad på över 500% högre.

Så hur gör man om man vill fortsätta vara diskret och anonym för att ladda upp en engagerande och attraktiv profilbild?

Var kreativ! Vi har alla egenskaper som vi är stolta över och egenskaper som vi inte är så stolta över så se till att du framhäver dina bästa egenskaper oavsett om det är din fysik, sinne för stil, ögon, leende eller livsstil. Faktum är att du kanske inte ens är medveten om vilka dina bästa egenskaper är!

En online-undersökning av kvinnor i Nordamerika och Europa visade att en av egenskaperna som kvinnor var mest attraherade av är underarmarna. Det finns till och med grupper online dedikerade åt “underarmsporr” (jag skämtar inte). Så kavla upp ärmarna och visa upp dom.

Och om dina underarmar inte är så mycket att visa upp så ta på dig din bästa “manliga lingerie”.

När man frågade vad den manliga motsvarigheten till lingerie var svarade kvinnor överväldigande med “en välsittande kostym” så klä upp er herrar och sätt din bästa “sida” framåt.

En välsittande kostym är så tilldragande för kvinnor att även användare som har beskurit eller suddat sitt ansikte har sett sina profilvisningar och meddelanden öka dramatiskt.

Baksida och rumpa. En stark rygg drar kvinnors undermedvetna till att fantisera om hur det skulle vara att lägga sina armar runt det och en fin rumpa… du förstår nog tanken. Att visa upp sin rygg/rumpa är ett jättebra sätt att locka till sig kvinnor och ändå förbli diskret.

Hitta dina bäst passande kalsonger, visa SMAKFULLT upp din baksida och se på när kvinnor skickar meddelanden nyfikna att se om framsidan är lika het som baksidan.

100% gratis för kvinnor

Gratis medlemskap för alla kvinnor innebär att en aktiv & engagerad kvinnlig medlemsbas väntar på dig!

Gå med nu

Användarnamn

Låt ditt användarnamn sköta snacket åt dig. När kvinnor skrollar igenom sina sökresultat ser dom bara din profilbild och ditt användarnamn så se till att det märks! Försök vara kortfattad men beskrivande i ditt användarnamn.

Exempel: område + yrke/hobby = SödermalmPilot

Direkt kommer någon som skrollar igenom profiler att veta var i stan du befinner dig och kommer få insikt i ditt yrke/intressen. Den här användaren befinner sig i en flott sida av stan och är intresserad av flygning, han låter som en lämplig person för att komma med i 10 000 metersklubben ;)

Exempel: beskrivning + sexuellt drag = LångDom

På två sekunder kommer kvinnor att veta att du är lång (vilken kvinna älskar inte en lång man) och sexuellt dominerande. Ett namn som detta är säkert att attrahera undergivna kvinnor eller även bara kvinnor som vill leva ut sina 50 Shades of Grey fantasi.

Över 5.000.000 medlemmar världen över

Med över 5 miljoner medlemmar världen över kan du enkelt hitta en matchning nära dig eller när du reser.

Gå med nu

DDiskretion är NYCKELN

Oavsett om du är i stadigt förhållande eller gift eller singel, vill kvinnor på Victoria Milan veta att du är diskret och att du värderar/respekterar både din diskretion och hennes. Det sista en kvinna vill på Victoria Milan är någon som är klängig eller misstar ett engångsligg för ett pågående förhållande.

En del kvinnor är på Victoria Milan ute efter en affär, En del är i ett öppet förhållande, en del är ute efter ett snabbt möte, och del, som jag, bara frestas av tanken att träffa en äldre gift man som är super pervers ;)

men oavsett deras anledning för att använda Victoria Milan vill dom alla veta att deras diskretion är säker!
Överväg, speciellt om du är singel, att skriva något i ditt första som framhäver detta eller ännu bättre i din profilbeskrivning!

Här är några exempel som personligen har fått mig att känna mig bekväm:

“Jag är inte ute efter att ändra min relationsstatus eller din.
Jag är professionell och diskretion är väldigt viktigt för mig. Jag är respektfull och diskret och förväntar mig detsamma

Verifierade profiler

Varje registrering verifieras genom e-post eller SMS för att förhindra bedragare/bluffare. Victoria Milan har kopplat ihop äkta människor i över 10 år

Gå med nu

Var rak

Det här är den absolut bästa delen av Victoria Milan, användarna är mycket mer raka, direkta och ärliga över vad dom letar efter och kanske ännu viktigare, vad dom inte letar efter.

Din profilbeskrivning är bästa platsen att sätta upp detta.

Du kommer att notera att till skillnad från traditionella dejtingsidor anger kvinnor på Victoria Milan rakt och tydligt på sin profil vad dom söker och vad dom inte söker så var inte rädd för att göra samma sak.

Här är ett exempel på en av användarprofilerna som jag älskar!

"Söker en välformad och vänlig partner in crime för en kortsiktig flört, öppen för långsiktig om kemin är rätt"

Dock är det här delat, om du ska vara rak och öppen om vad du söker så ta tiden till att läsa hennes profil innan du skickar meddelande till henne för att vara säker på att ni båda är på “samma sida”.

Säkert och tryggt

Trygghet och säkerhet är #1 hos Victoria Milan. Vi använder 256 bit kryptering, dom mest pålitliga webbtjänsterna och SSL för att hålla våra användare säkra!

Gå med nu

Introduktionsmeddelande

Den här är viktig. Kvinnor, speciellt dom som har varit i förhållande under lång tid, känner sig inte bekväma med att ta första steget så det är kritiskt att du kan ta det.

Kom ihåg att tillvägagångssättet betyder allt!

Förskrivna meddelanden är ditt bästa knep. Ta dig lite tid att skriva ut ett bra introduktionsmeddelande men kom ihåg att lämna plats för att lägga till personliga detaljer om personen du skriver till och SPAMMA INTE kvinnor med samma introduktionsmeddelande, inte bara för att det inte funkar det är irriterande.

Här är ett exempel på ett bra introduktionsmeddelande:

"Hej, din profil fick min uppmärksamhet.
Speciellt det du sa om att du vill bryta det monotona och uppleva något nytt och spännande igen.
Det verkar som att vi letar efter liknande saker här så vi kanske kan hjälpa varandra. Jag kan lära dig hur man flyger och du kan lära mig att laga mat… fast det kanske du redan har fullt upp med ;)
Jag skulle älska att höra mer, låt mig veta om du är intresserad så kan vi ta det därifrån.

Undertexten av det här meddelandet är:

Jag är intresserad av dig
Det här är varför
Det här är varför jag tror att vi kan vara en bra matchning
Här är någonting intressant om mig och hur vi kan ha massa kul tillsammans
Jag är intresserad av att lära känna dig bättre, “nu är bollen hos dig”

Kom ihåg att hålla det lättsinnigt och ta tillfället i akt att skämta även om det är på din bekostnad och visa att du faktiskt har läst hennes profil. Med ett meddelande som detta blir din svarsgrad säkerligen bättre än 99% av meddelandena hon har fått.

Privat galleri

Det här är min favoritdel av Victoria Milan, att begära och få åtkomst till en killes privata galleri och att dela min.

Ditt privata galleri är var du sparar dina mer vågade foton. Du kan dela dom med andra och begränsa åtkomsten oavsett tidpunkt.

Kom ihåg att HÅLLA DOM SMAKFULLA! Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har kommit överens väldigt bra i en chatt med en kille och älskade hans profilbild bara för att få se hans privata galleri var inte mer än smaklösa kukbilder!

Det finns en tid och plats för kukbilder och tid är när/om jag frågar specifikt efter dom, tills dess, bry dig inte ens om det, det är ett säkert sätt på att få mig, och dom flesta andra tjejer, att tappa intresset.

Jag tog mig tiden att sätta på fina underkläder och ta sexiga bilder på mig själv för mitt privata galleri, så det minsta du kan göra är att inte ha en uppsjö av dåligt tagna kukbilder i ditt galleri!

Om du kan, inkludera en ansiktsbild. Kom ihåg att du kan alltid begränsa åtkomsten till ditt privata galleri efteråt. Om inte så ta det som att det här är var du ska behålla dina bilder som är lite för sexiga för en offentlig profilbild.

Jag vill se din bara rygg, jag vill se något snuskigt, jag vill se dig i dina svettiga träningskläder, jag vill ha förförande bilder som får igång min fantasi!

Vad letar du efter?

  • Diskreta affärer
  • Fetisch dejting
  • Tillfälligt sex
  • Swinging
Gå med nu gratis

Det är dags att träffas!

Du är nervös och spänd och redo att träffas så vad är bästa sättet att göra det på undrar du?

Först och främst, kommunicera inte utanför sidan innan ni träffats! Jag träffade en charmig kille över en kopp kaffe men innan vi träffades frågade han om mitt telefonnummer och vi chattade på sms. Vi träffades för fika och han nämnde att vi hade gått på samma högskola (dock många år emellan) trots att jag aldrig nämnt vilken högskolan jag gått på…

Det visade sig att han hade letat upp mig på Facebook med hjälp av mitt telefonnummer!! Det var oskyldigt på den tiden men det var en riktig påminnelse om att Victoria Milan har funktioner för säkerhet och diskretion i världsklass på plats av en anledning. Tänk dig vilken mardröm det skulle vara om din otrohetspartner lägger till dig på Facebook eller skickar sms när som helst på natten...

För det andra, enligt min erfarenhet, har jag alltid funnit det bäst att välja en neutral men allmän plats att träffas.

Någonstans där ingen av er arbetar eller lever så att du inte råkar stöta på någon du känner och någonstans offentligt så att ni vet att ni båda är säkra.

För ett första möte gillar jag att hålla det enkelt och ta en kopp kaffe eller te.
Det är på en offentlig plats så att hon vet att hon är säker och det kommer att få henne att slappna av, det är bara en kaffe så om ni ändå skulle stöta på någon du känner är ni bara och “tar en kaffe med en kollega/kompis”, och det är kort!

Om ni träffas och inser att det helt enkelt inte finns någon kemi så är det ingen fara det är bara en kopp kaffe, på 15 minuter kan du vara iväg och om saker och ting går bra kan du stanna kvar eller gå till en krog för att ta en drink eller ett hotell om det går riktigt bra ;)

Så där är det, från A till Ö mina personliga tips för att vara framgångsrik på Victoria Milan. Börja använda några eller alla dom här tipsen och jag garanterar att du kommer att vara tio (eller åtminstone sex) steg framför konkurrensen.

Med vänliga hälsningar,

Lämna spelet bakom dig, att få ett ligg har aldrig varit så enkeltSe kvinnor som är online & söker

Password strength

Lämna spelet bakom dig, att få ett ligg har aldrig varit så enkelt

Password strength