1

Skapande av profil
(helt GRATIS & anonymt)

Välj ett anonymt användarnamn som inte kan identifiera dig.För att försäkra dig om att bli 100% anonym är det ej tillåtet att uppge identifierande, personlig information som namn, adress, telefonnummer osv.

Ladda upp en profilbild för att få 15 gånger mer uppmärksamhet än medlemmar utan bild.

TIP#1

Ladda upp en profilbild som inte visar ditt ansikte. Obs! Använd inte heller kläder, smycken eller skor som kan göra dig igenkännerlig.

TIP#2

AnonymousBlur™ verktyget hjälper dig att göra ditt ansikte eller andra kroppsdelar oigenkännerliga innan du laddar upp din profilbild.

TIP#3

Genom Privat/Normal brytaren väljer du vilka som får tillgång till dina bilder. Du kan låta de medlemmarna du litar på få tillgång till dina privata bilder genom att skicka en "privat nyckel".

2

Hitta DIN affär
baserad på DINA gränser

Som medlem av Victoria Milan® är det alltid du som har kontrollen. Du sätter gränserna och alla medlemmar blir tvungna att respektera dina gränser när de kommunicerar med dig. Bara en oskyldig affär/flirt över nätet? Eller mötas i verkligheten? DITT val - DINA gränser

Avancerat sök

Victoria Milan®'s unika sökverktyg hjälper dig till avancerade sök med ett brett urval av kategorier som t ex: Ålder, land, län, stad, km från dig, höjd, vikt, utseende, kroppsbyggnad, personlighet, intressen, vad du tänder på ...och mycket mer.

3

Kommunicera anonymt med
intressanta medlemmar!

Victoria Milan® erbjuder ett brett urval av kommunikationsverktyg som enkelt och effektivt låter dig kommunicera med spännande medlemmar:

Flirta

Flirta med medlemmar och visa ditt intresse. Att flirta är ofta det första steget vid kommunikation även om många föredrar privata meddelanden som ett första steg.

Privata meddelanden

Påminner om vanlig e-mail. Du kan enkelt skicka ett privat meddelande genom att klicka på meddelande ikonen på alla medlemmars profiler, skriva och trycka på "skicka".

VM Messager

Vår nya IM messenger låter dig att kommunicera direkt med alla medlemmar. Tryck bara på ikonen på profilen för den medlem du vill chatta med och du blir direkt ansluten!

Du kan chatta både genom vanlig text men även via headset eller mikrofon, också helt anonymt.