x
Lösenordsstyrka
x
Var vänlig och ange din e-postadress
Anonyma medlemmar
5 8 0 0 7 2 4

Diskret dejting app för gifta & upptagna människor

Victoria Milan är Sveriges #1 Anonyma dejting app för utomäktenskapliga affärer

Riktiga profiler

Riktiga människor betyder riktiga profiler. Kopplar ihop riktiga människor sedan över 10 år, Victoria Milan etablerades med integriteten som du kan förvänta dig från sidor av högsta kvalitet.

Säker och trygg

Säkerhet och trygghet är #1 på Victoria Milan. Vårt team med specialister inom datasäkerhet har skapat ett system som tom regeringen skulle vara avundsjuka på.

Verifierade användare

Varje användare är verifierad genom Facebook, Google, LinkedIn eller annat som säkerställer att varje person är äkta. Upplev våra höga standarder som skapar riktiga kontakter mellan riktiga människor.

100% anonyma profiler

Din profil är anonym för andra, ger dig friheten att uttrycka dig själv utan att känna dig begränsad.

Panikknapp

Undvik att bli överraskad av din partner mitt i en flört. Tryck på Panikknappen och du kommer snabbt att loggas ut och ladda upp en neutral sida.

AnonymousBlurTM

Vill du ha ett foto som förblir anonymt? Vår AnonymousBlur™ avskärpar ditt ansikte för att göra det oigenkännligt med ett enda klick.

Sveriges #1 Dejting App

Få träff varje gång! Victoria Milan är nu tillgängligt som App i Apple App Store, Google Play. Få samma fantastiska funktioner och säkerhet, i en mobilapp!

Dejta nära dig!

Maximera Victoria Milan upplevelsen! Vi visar dig andra medlemmar nära dig. Platserna är ungefärliga, för att behålla din anonymitet, men kopplar ihop dig med andra.

Hitta din matchning idag med vår dejting app!

"...Räddade mitt äktenskap..."

"Victoria Milan räddade mitt äktenskap! Nu har jag ett fantastiskt sexliv och ett kärleksfullt, känslomässigt och roligt liv med min älskade man" -Sandra (39), Stockholm

"...Saknar uppmärksamhet och spänning..."

"Efter att ha gått med i Victoria Milan fick jag en ny syn på livet och jag älskar varje minut av det! Allt är perfekt nu! Tack Victoria Milan!" - Daniel (45), Malmö

"...Jag fick en ny syn på livet..."

"Efter att ha känt mig ensam många år, är jag nu nöjd! Jag gick med och inom några veckor dejtade jag igen! Tack Victoria Milan!" -Lisa (39) Göteborg

Kravlös dejting app? 500.000 svenska män & kvinnor letar efter en träff ikväll. REGISTRERA DIG GRATIS!

Victoria Milan Upplevelsen - Riktig dejting app, Riktig säkerhet, Riktiga kontakter

Lösenordsstyrka