Känner du dig låst i ett monotont och kärlekslöst äktenskap? Saknar du den där magiska känslan av passion? Spänning? Närhet? Victoria Milan kan göra dig levande igen! Kom ihåg att du bara lever en gång...

Victoria Milan är Nordens första datingsida för gifta och samboende som söker en affär. Oavsett om du söker efter en anonym webflirt, engångsaffär, en affär utanför landsgränsen eller en långvarig affär i verkligheten, så erbjuder Victoria Milan en trygg och diskret mötesplats på nätet där du kan komma i kontakt med andra människor som lever i ett förhållande. Du kommer att möta människor i samma känslomässiga situation som dig själv och, med vår hjälp, få möjligheten att inleda en affär som lägger stor vikt på att bevara din identitet, konfidentialitet och säkerhet.

Victoria Milan lansering i Sverige!

Victoria Milan är nätverket för dig som har redan har en partner men som söker efter det där lilla extra i livet. Här kan du enkelt och anonymt få kontakt med potentiella partners via din dator. Vi erbjuder dig en helt privat atmosfär där du kan hitta en partner som kan uppfylla dina efterlängtade drömmar.

Vare sig om ditt äktenskapet går på tomgång, lite nyfiken eller bara intresserad av ett känslomässigt förhållande igen, så är detta stället för dig. Du förblir anonym redan från medlemsregistreringen och vidare när du pratar med andra medlemmar. Du väljer själv vem du vill prata med eller inte, vem du vill dela bilder med, uppge din identitet till eller eventuellt möta.

Många människor som lever i förhållande upplever det enklare och mer säkert att inleda en affär med en person utanför sin hemstad eller i ett annat land, exempelvis i förbindelse med företagsresor, semester eller liknande. Victoria Milans nätverk av medlemmar från nästan hela världen ger dig exakt den möjligheten.

Dating för gifta och samboende

Internationella undersökningar visar att omkring 30% av medlemmarna på de traditionella datingsidorna för singlar egentligen är gifta eller lever i förhållande. Det betyder att de antingen döljer eller ljuger om sin civila status. Victoria Milan är en datingsida specialdesignad och anpassad för gifta, samboende och andra i förhållanden. Därför kan du nu vara ärlig och helt öppen om din civila status.

Bli medlem helt GRATIS.

Victoria Milan är en tjänst du kan bli medlem av och prova helt gratis och anonymt. Du kan sedan uppgradera ditt medlemskap genom att köpa ett av våra abonnemang som ger dig ytterliggare tillgång till ett utvidgat spektrum av olika kommunikationsverktyg och funktioner.

100% anonymt och konfidentiellt

Som medlem på Victoria Milan är du 100% anonym. Du behöver inte uppge några identifierande upplysningar om dig själv som namn eller telefonnummer för att bli medlem.
Allt du behöver göra är att skapa ett fiktivt användarnamn och upprätta ett e-postkonto hos en av de många gratisleverantörerna som (Hotmail.com, Gmail.com, Yahoo.com etc). Sen är du igång!
Du kan söka, kommunicera och lära känna andra medlemmar utan att avslöja din identitet och välja vilka medlemmar som du upplever som pålitliga och vill dela din personliga information med.

Säkerhet

Det ska vara både säkert och roligt att träffas via Victoria Milan. Våra professionella administratörer jobbar med kontinuerlig övervakning för att garantera att din trygghet och konfidentialitet bevaras. Alla medlemmar kan enkelt rapportera misstänksamma aktiviteter och profiler genom att enkelt klicka på den ikon som finns på samtliga medlemmars profiler. Medlemmar som bryter mot användarvillkoren blir antingen spärrade eller eventuellt också svartlistade (IP, e-postadresser m.m.)

Endast äkta medlemmar med äkta profiler

Victoria Milan tillåter bara äkta medlemmar med äkta profiler. Till skillnad från de många webbplatser som publicerar falska bilder av "modellsnygga" användare på framsidan (för att locka dig till medlemskap) så beviljar vi endast medlemskap till människor vi menar är äkta och som du kan relatera dig till. Profiler med misstanke om förfalskning blir omedelbart kontrollerade och eventuellt raderade.

Följ Victoria Milan

Victoria Milan finns också på vissa utvalda sociala medier som blogg, facebook och twitter. Det rekommenderas att följa med på vår blogg för många intressanta artiklar, undersökningar och personliga erfarenheter från andra medlemmar av Victoria Milan.

Kontakt:

Victoria Milan
support@victoriamilan.se

Företagsnamn: Digisec Media Limited
Företagets registreringsnummer: C56612
The Hub Workspace, Suite 003
Triq San Andrija
San Gwann SGN 1612
Malta