Vi erbjuder ett antal säkra och trygga betalningsmetoder. Vänligen hitta informationen nedan om våra nuvarande alternativ (Vänligen notera att inte alla metoder är tillgängliga i varje land. Titta på sidan för ditt Medlemskap, välj sen det önskade medlemskapspaketet för att se vad som är tillgängligt för dig).

Kortbetalningar

Vi accepterar många typer av kort: Visa, Mastercard, American Express och Discover. (Notera att ENDAST dessa kort accepteras i varje land. Tyvärr stöds inte lokala kredit- eller bankkortsutgivare på vår sajt.) Namnet VictoriaMilan kommer aldrig att synas på ditt kontoutdrag, utan ett annat anonymt namn kommer att användas.

Entropay (Som kortbetalning)

Entropay är ett förbetalt virtuellt Visa-kort som du kan använda för att göra betalningar online. Gå helt enkelt till https://www.entropay.com/ för att få ditt virtuella kort inom några minuter. När du har registrerat dig kan du överföra pengar från ditt bankkonto till ditt EntroPay kort. (Dom flesta kända korttyper accepteras. Nu kan du använda ditt virtuella Visa för att göra köp online eller med telefon överallt där du ser Visa-loggan.

Paysafecard

Paysafecard är en kupongtjänst. Ange det 16-siffriga paysafe-kortets PIN på sajten och gör en fullständigt anonym betalning. Ange postnummer/stad på www.paysafecard.com och se direkt var närmaste återförsäljningsställe finns i ditt område.

Neteller

Neteller är en e-plånbokstjänst. Du kan skapa ett konto på https://www.neteller.com. Sätt in pengar på ditt NETELLER-konto och använd det var och när du än vill.

Entercash

Entercash är en online banklösning. Vänligen välj din bank och logga in på Netbank för att göra en betalning. Ditt konto kommer att uppdateras automatiskt efter betalning.

IDEAL

Ideal är en betalningsmetod i realtid som använder samma miljö som din banks internetplattform. En hög säkerhetsnivå uppnås genom tvåstegsverifiering (2FA), såsom en challenge-response-åtkomsttoken baserad på chippet som är inbyggt i betal- eller bankomatkortet. Dessutom delas inga känsliga uppgifter med försäljaren, såsom kortnummer.

GooglePlay eller iTunes

Dessa alternativ finns tillgängliga på mobiler och surfplattor. Om du betalar via Google eller Apple, kan du använda alla betalningsmetoder som leverantören tillåter för köp i app. Notera att den automatiska förnyelsen som länkas till betalningar från Apple inte kan stängas av via vår kundtjänst. Om du vill se till att ditt medlemskap inte förnyas, ta en titt på länkarna nedan: För ITunes: https://support.apple.com/sv-se/HT202039 För GooglePlay: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=sv