6 av 10 svenska kvinnor upplever multipla orgasmer regelbundet

28 mars 2017

Multipla orgasmer är inte längre något från sagor: mer än 61,8% av svenska kvinnor upplever otroliga multipla orgasmer regelbundet, enligt avslöjandet från en färsk studie.

Den noggranna forskningen, ledd av VictoriaMilan - en dejtingsida för gifta och människor i relation som söker utomäktenskapliga otrohetsaffärer - tog en lång, hård titt i sovrummen av 5971 kvinnor från 15 olika länder för att ta reda på vem som ger dom multipla orgasmer, hur ofta och hur bra dom faktiskt är.

Det är ett under att svenska kvinnor någonsin lämnar boudoiren, då 32% säger att dom har multipla orgasmer varje gång dom har sex. 8% hävdar att det händer var och varannan gång och lyckliga 16% säger att dom når klimax flera gånger en gång i veckan.

multipla orgasmer

Helt klart vet män när dom spikar det i badrummet: 35,7% av svenska kvinnorna säger att när dom blir paralyserade av njutning, är den minst troliga reaktionen från deras manliga partner chock. Istället, säger 10,7% av svenska kvinnorna att deras partner blir motiverad av att dom blir så tända och 10,7% säger att han blir väldigt överraskad av att se henne nå klimax mer än en gång.

Den erotiska upplevelsen av en multipel orgasm ges oftast av en långvarig partner, enligt 54% av svenska kvinnorna. 41,7% säger att deras älskare kan få dom att komma mer än en gång, och endast 4,2% har upplevt multipla orgasmer under ett engångsligg.

När det kommer till hur viktiga multipla orgasmer är, säger 80% av svenska kvinnorna att dom inte skulle stanna i ett förhållande bara för att dom är beroende av att nå klimax så mycket och så ofta. Faktum är att, 71,4% säger att dom föredrar en lång orgasm hellre än multipla orgasmer.

Grundare och VD av Victoria Milan, Sigurd Vedal säger att det faktum att så många kvinnor upplever multipla orgasmer indikerar att sex i Sverige har nått en helt ny nivå.

“Borta är dagarna av monotona äktenskap och tråkigt sex. Män blir bättre och bättre i sovrummet och svenska kvinnor har multipla orgasmer med sina långsiktiga partners, sina älskare och även vid engångsligg. Män har äntligen räknat ut vad kvinnor vill ha och hur dom ska ge dom det… igen, och igen, och igen!”, sa Mr Vedal.

När det kommer till rekordlycka i sovrummet, säger 42,1% av svenska kvinnorna att dom har upplevt 5-10 orgasmer i rad.

av KVINNOR SOM HAR MULTIPLA ORGASMER

Spanien 94.1% Belgien 90.9% USA 89.7% Frankrike 87.5% Sydafrika 85.0% Tyskland 83.3% Nederländerna 81.8% Tjeckien 80.0% Irland 78.3% Storbritannien 76.2% Finland 68.8% Norge 66.7% Sverige 61.8% Danmark 62.1% Polen 50.0%

För mer information, vänligen kontakta press@victoriamilan.com

Victoria Milan är en av världens ledande diskreta sociala nätverk för män och kvinnor som söker en hemlig otrohetsaffär. Tjänsten lanserades av medieansvariga, Mr Sigurd Vedal, under 2010 och har idag blivit en av världens snabbast växande och ledande sociala nätverk för diskreta utomäktenskapliga otrohetsaffärer, passerar över 5 miljoner medlemmar världen över i mer än 33 länder.