Sexigt intresse för swinging sveper över Europa

10 april 2017 Ett intresse för swinging sveper över den europeiska kontinenten när att dela dom mest intima och erotiska stunder med en långsiktig partner har blivit en ny sexig sensation, enligt resultat från en ny undersökning som släpptes idag.

Undersökningen, som genomfördes av VictoriaMilan - en dejtingsida för gifta och sambor som vill ha en otrohetsaffär - frågade 4907 av dess aktiva kvinnliga medlemmar från swingingpar i hela Europa om deras swingvanor.

Par från Frankrike är mest benägna att swinga, med mer än en tredjedel av gifta och sambopar som livar upp det i swingerkretsar. Norge följer strax bakom Frankrike med 31,5% av äventyrliga par som får till det med swinging action och drygt en fjärdedel av alla par i Nederländerna har njutit av att öppna sin sovrumsdörr för andra par.

TOPP TIO LÄNDER MED PAR SOM SWINGAR

Frankrike 33.8 %
Norge 31.5 %
Nederländerna 26.8 %
Danmark 27.5 %
Finland 26.7 %
Belgien 25.2 %
Irland 25.0 %
Sverige 23.8 %
UK 22.2 %
Spanien 20.2 %

Eldiga spanska älskare är minst benägna att låta andra par vara med dom i sovrummet, med endast en femtedel (20,2%) som säger att dom skulle välkomna möjligheten att dela sin partner med andra.

När det gäller att swinga, medgav drygt en tredjedel av kvinnorna (30,3%) att dom älskar att dela sina sovrum med andra par och överraskande, att dom inte håller det anonymt, vilket säger att dom är troligtvis mest benägna att swinga med par dom redan är vänner med (47,7%). Nästan en tredjedel (27,3%) säger att dom lever upp sina fantasier med par dom möter på nätet, medan nästan en femtedel (18,8%) bjuder in par dom har träffat ytligt till deras sovrum. Bara 6,3% gillar att hålla saker nära hemmet och kommer att swinga med sina grannar.

Kvinnorna tar besluten - mer än hälften av tiden (54,5%) kommer hon att välja vem hon och hennes partner kommer att swinga med och bara låter honom göra valet 7,1% av tiden. Dom andra gångerna, kommer dom att välja ett annat par tillsammans.

Dom viktigaste kriterierna vid val av par att swinga med är utseendet, med 58,2% av kvinnorna som säger att detta är av största vikt. Nästan en tredjedel (29,1%) säger att det handlar om att dela och matcha sexuella förväntningar. Livsstandarden (8,2%) kommer sällan in i ekvationen och det spelar ingen roll om du är nybörjare - endast 4,5% av dom kvinnliga swingers säger att det är viktigt att ha erfarenhet.

swinging sveper över Europa

Den mest populära aktiviteten för swingpar är att titta på varandra ha sex - med nästan hälften av paren (49,0%) som är överens att detta är det hetaste scenariot. Bara 14% säger att dom kommer att ha sex med medlemmar från det andra paret separat och bara 16% säger att gruppsex sannolikt kommer att ske.

Kvinnor säger att när dom engagerar sig i gruppsex, upplever dom blandade känslor: den dominerande känslan är svartsjuka (42,6%) tätt följt av att känna sig kåt (36,2%). Endast 3,2% medgav att dom känner sig lite nervös. Den starkaste reaktion hos deras partner var att känna sig extremt tänd (36,7%) av erfarenheten, tätt följt av aggression (31,1%).

Även om nästan en fjärdedel av kvinnorna uppgav att dom hade en perfekt upplevelse (23,1%) vid swinging, sa dom att det mest sannolika att gå fel är att männen kommer i slagsmål (33,0%).

Grundare och VD för Victoria Milan, Sigurd Vedal, sa att swingin är en sann demonstration av förtroende, kärlek och frigörelse mellan långsiktiga par och att alla borde prova det minst en gång.

”Européerna är kända för sin öppna inställning till att ha älskare och ha otrohetsaffärer och nu vet vi att dom också gillar att dela med sig. När par swingar, döljer dom inte sina vilda fantasier från sin långsiktiga partner - dom involverar dom och våra medlemmar berättar att det är nästan alltid en trevlig och tillfredsställande upplevelse ”, säger Mr Vedal.

För mer information, vänligen kontakta press@victoriamilan.com

Victoria Milan är en av världens ledande diskreta sociala nätverk för män och kvinnor som söker en hemlig otrohetsaffär. Tjänsten lanserades av mediaverkställande, Mr Sigurd Vedal under 2010 och har idag blivit en av världens snabbast växande och ledande sociala nätverk för diskreta utomäktenskapliga affärer, passerar över 5 miljoner medlemmar över hela världen i mer än 33 länder.