Om Gud skapade den "Perfekta kvinnan"

Skulle hon ha ögon från Ungern, ett ansikte från Tjeckien, en Finsk bakdel, Danska bröst, Schweiziska händer, Polska ben och Spanska läppar.

30 maj 2017

Varför vara en bakdel-, bröst- eller benman när du skulle kunna vara allt? Ett färskt projekt har fastställt vad som skulle behövas från var för att skapa en perfekt kvinna, efter att ha frågat kvinnor runt om i världen vad dom tror är deras bästa egenskap.

Konceptet, skapat av Victoria Milan - en dejtingsida för gifta och sambor som letar efter en affär - frågade mer än 5 miljoner av sina medlemmar från hela världen vad dom trodde var deras mest sexiga egenskap, och har samlat resultaten från topp tre länderna. Landet nr 1 från varje tre togs för att skapa den virtuella Perfekta Kvinnan.

perfect woman

Dom bästa egenskaperna hos den perfekta kvinnan kom från Europa: hon har vackra ögon från Ungern, ett sött ansikte från Tjeckien, en fast rumpa från Finland, praktfulla Danska bröst, lena Schweiziska händer, kurviga Polska ben och fylliga läppar från Spanien.

Om du tror att ögonen är fönstret till själen, åk till Ungern, Belgien och Grekland där dom lokala kvinnorna kommer att charma dig med sina vackra ögon. Utrustade med vackra långa fransar och perfekt formade ögonbryn, färgen och formen på ögonen kommer få dig att smälta.

Kvinnor från Tjeckien, Sverige och Nederländerna har dom sötaste ansikten med egenskaper som höga kindben, definierad käklinje och den viktiga symmetrin.

Damerna från Finland, Norge och Rumänien har studerat Kim Kardashian och J. Lo och gjort sina knäböj och annonserar stolt att deras rumpa är den bästa i Europa. Åk till något att dessa länder för att ta en egen närmare titt på dom finaste bakdelarna på Jorden och du kommer finna en ny uppskattning till varför stora rumpor har varit i centrum över dom senaste 15 åren.

För långa, formade ben med mjuk, glänsande hud som du skulle gå 1000 mil för, ta en tur till Polen, Irland eller Sydafrika - se till att du planerar resan under sommarmånaderna när minikjolar och dom kortaste shortsen kommer att vara ett måste för dagen.

Jägare av urringningar som letar efter betydande spel kommer att finna dom största priserna i Danmark, Storbritannien och Tyskland där kvinnornas naturliga kurvor nästan har gjort push-up-behå onödigt med både sin exceptionella storlek och form.

Fylliga, sexiga läppar som är skapta för att kyssa kommer att hittas i Spanien, Frankrike och Italien - kombinerat med den eldiga passionen kvinnor från dessa länder är kända för, kommer du att bli förlåten om sökandet efter fylliga fulländade läppar är din enda anledning till att resa.

För lena händer, ta en tripp till Schweiz, Österrike eller SLovenien, där kvinnorna vet hur man tar hand om dom små detaljerna och strävar efter perfektion. Ta en av dessa väl underhållna händer i din egen och känn den konstnärliga och kultiverade sidan av dessa flotta kvinnor.

Grundare och VD av Victoria Milan, Sigurd Vedal, säger att alla kvinnor är vackra, dock tar den virtuella perfekta kvinnan den ultimata sexigaste egenskapen från varje land.

“Den virtuella perfekta kvinnan skapades av kvinnor från länder över hela världen, som vet sina styrkor och vackraste egenskaper. Genom att sammanställa denna lista, har vi zoomat in på var man ska åka för att se det bästa världen har att erbjuda. Ha ditt pass redo!”, sa Herr Vedal.