Icke-rökare mer benägna att röka efter sex

Att röka efter sex, eller “orgasm-cigaretten” har länge varit glamouriserad över hela världen och en färsk undersökning har avslöjat att majoriteten människor som tar upp en tobaksprodukt efter klimax inte är regelbundna rökare - det är snarare grädden på moset och förbättrar deras sovrumsupplevelse.

Studien, utförd av Victoria Milan - en dejtingsida för gifta och sambor som vill ha en utomäktenskaplig affär - tittade på rökvanorna hos 7,064 av sina aktiva medlemmar från 17 länder för att se vem som röker regelbundet efter sex och vem som röker därför att det är ett speciellt tillfälle. Fler icke-rökare än rökare från 10 av dom 17 länder tycker om att röka efter sex.

Franska älskare är kända för sina öppna och passionerade relationer och 12,7% av dom röker efter klimax av vana, eftersom dom är rökare. Ytterligare 22,1% franska otrogna är icke-rökare, men kommer att röka därför att handlingen av rökning är spännande och ger mer nöje.

I Polen röker 19,8% av äventyrliga otrogna regelbundet och njuter av tobaksprodukter efter en omgång med sin älskare, medan bra sex omvandlar drygt en femtedel (20,4%) av polska icke-rökare till emfatiska fans av en lyxig rökning efter orgasm.

Knappt en femtedel av danska otrogna (19,0%) kommer att andas in tobaksprodukter efter intensivt samlag även om dom inte vanerökare. 17,4% som har rökvana säger att dom rutinmässigt tänder en cigarett efter sex.

I Nederländerna, struntar holländaren i förnuftet med nästan lika många rökare (19,0%) och icke-rökare (19,2%) som frossar i ett avkopplande bloss efter att ha uppnått klimax.

En av tio (11,0%) svenskar som regelbundet röker njuter av det extra nöjet från en tobaksprodukt efter en erotisk session med sin älskare. En massiv 18,6% av icke-rökande svenskar kommer att bryta mot reglerna och ta ett bloss efter sex för att förbättra deras tillfredsställelse.

En femtedel av sydafrikaner (20,0%) är vanerökare och en cigarett eller liknande efter sex är allmän praxis. Dessutom säger 18,1% som inte röker utanför sovrummet att det är enda gången som kommer dom unnar sig en frestande tobaksprodukt.

18,2% av dom spanska otrogna är regelbundna rökare som tar ett bloss med glädje efter en het session med sin älskare. Vid speciella sexiga tillfällen, säger ytterligare 17,4% av spanska män och kvinnor att dom kommer att unna sig tobaksprodukter efter sex, även om rökning inte är normen för dom.

I Finland kommer 16,1% av befolkningen ta ett bloss efter sex med sina otrogna älskare av gammal vana, eftersom dom är regelbundna rökare. Ännu fler människor kommer att ta en tobaksprodukt för att öka sin orgasms efterglöd - 17,8% av finländarna erkänner att rökning efteråt är sexigt.

Drygt en fjärdedel av personer (26,9%) som har en affär i Tjeckien är rutinrökare och kommer att rulla över för en cigarett eller liknande efter sex. Fenomenet av rökning efter sex njuts av ytterligare 17,6% som säger att dom älskar att njuta av det, men endast i sovrummet.

En av 10 (10,1%) brittiska medborgare som njuter av utomäktenskapliga affärer är regelbundna rökare och är inte främmande för tobaksprodukter efter en romantisk träff. Ytterligare 16,5% säger sig vara icke-rökare men kommer släppa loss efter sex och ta ett bloss för att njuta av sin eftersex-känsla ännu mer.

11,9% norrmän som har affärer kommer att ta nikotin medan dom är nakna som en vanlig praxis och ytterligare 16,1% säger att även om dom i sina dagliga liv är icke-rökare, förhöjer tobaksprodukter efter sex deras avkoppling och lycka.

Irländska älskare har inget emot att ha en cigarett eller liknande tobaksprodukt i deras sovrumsrutin - 12,1% säger att det är normalt för dom att skämma bort sig med nikotin medan dom får andan tillbaka och 15% säger att dom aldrig rör tobaksprodukter - om inte dom precis har nått klimax.

Tyskar är kända för sitt raka och ordnade utseende och 16,5% gör ingen hemlighet av rökning och dess avkoppling och nöje efter sex. Bakom stängda dörrar med sina otrogna älskare, kommer ytterligare 13,3% av tyskarna att ta tobaksprodukter även om dom inte skulle röra dom i sina vanliga liv.

I Belgien röker 18,4% personer som njuter av utomäktenskapliga affärer regelbundet och njuter av det efter sex. Ytterligare 13,1% kommer att lyxa till det i sängen efter sex och röka med sin älskare för att förbättra orgasmens avkoppling.

Mer än en femtedel (22,7%) av italienska älskare använder tobaksprodukter utanför sovrummet och röker öppet före och efter sex. Intensiva sessioner i italienska sovrum kräver extrem avkoppling och 13,4% av italienarna med otrogna älskare kommer se till att tobaksprodukter hjälper dom.

Kanadensare erkänner att regelbunden rökning är en vana för 13,7% av dom, men ytterligare 11,4% kan övertygas att delta i avkopplande och förhöjande njutning av tobaksprodukter efter hemligt sex med sina älskare.

Bara 8% av människor som har affärer i USA klassificerar sig själva som vanliga rökare och röker både i sängen och utanför den. Ytterligare 9,8% säger att dom älskar att njuta av en cigarett eller liknande direkt efter sex med sina älskare - även om dom aldrig skulle röka i sina vanliga liv.

Grundare och VD av Victoria Milan, Sigurd Vedal, säger att resultaten visade att rökning efter sex inte är ett beroende av nikotin - det är ett beroende av njutning.

“Vår studie visar att människor som känner vikten av att ha ett aktivt och tillfredsställande sexliv - trots att dom fortfarande älskar sin långsiktiga partner - sätter inga gränser för nöje. Tobaksprodukter efter klimax är verkligen den ultimata förhöjelsen av njutningen. Man slappnar av i kropp och sinne, är ytterligare en sak gemensamt mellan älskare och om du är en icke-rökare, ger det en extra liten stygg kick till din affär. Har vi inte alla önskningar om det förbjudna ..?”, sa Vedal.

För mer information, vänligen kontakta press@victoriamilan.com

Victoria Milan är en av världens ledande diskreta sociala nätverk för män och kvinnor som söker en hemlig affär. Tjänsten lanserades av medieansvariga, Mr Sigurd Vedal under 2010 och har idag blivit en av världens snabbast växande och ledande sociala nätverk för diskreta utomäktenskapliga affärer, passerar 5 miljoner medlemmar över hela världen i mer än 33 länder.

Rökning efter sex Regelbundna rökare
Frankrike 22,1% 12,7%
Polen 20,4% 19,8%
Danmark 19,0% 17,4%
Nederländerna 19,2% 19,0%
Sverige 18,6% 11,0%
Sydafrika 18,1% 20,0%
Spanien 17,4% 18,2%
Finland 17,8% 16,1%
Tjeckien 17,6% 26,9%
Storbritannien 16,5% 10,1%
Norge 16,1% 11,9%
Irland 15,0% 12,1%
Tyskland 13,3% 16,5%
Belgien 13,1% 18,4%
Italien 13,4% 22,7%
Kanada 11,4% 13,7%
USA 9,8% 8,0%