Hur får du din otrogna partner tillbaka till den äktenskapliga sängen

En utomäktenskaplig affär betyder inte slutet på ett förhållande enligt anmärkningsvärda undersökningsresultat som släpptes idag har avslöjat. Statistiken avslöjade att människor som har otrohetsaffärer är villiga att ge monogamin en ny chans - och en enkel lösning som kommer att leda en otrogen partner tillbaka till den äktenskapliga sängen.

Undersökningen, utförd av Victoria Milan - en dejtingsida för gifta och sambor som vill ha en affär - frågade 6037 av sina aktiva medlemmar om dom skulle överväga att stoppa sina utomäktenskapliga aktiviteter och i så fall om deras långtidspartner skulle ha en roll i det för att övertyga dem.

Anledningarna till att folk är otrogna mot sina långtidspartner är många och varierande. Majoriteten av medlemmarna hos Victoria Milan är nöjda med sin partner, men letar alltid efter det lilla extra.

hur man får tilbake sin utro älskare Den andra mest populära orsaken är att det finns för många sexiga människor i världen för att stanna med bara en, och det tredje är att partnern inte klär sig sexigt längre. Andra orsaker inkluderade olika aptit för livet, olika libidon eller att finna sin partner deprimerad och inte tar hand om sig själva. En av tio personer sa att dom inte längre är attraherade av sin partner.

Monogamin är inte död enligt majoriteten: en klar 45% av dom svarande sa att dom skulle kunna ge upp sitt liv av heta och äventyrliga utomäktenskapliga aktiviteter, en tredjedel mer bestämt, sa nej. En fjärdedel sa att dom skulle kunna överväga att återvända till ett monogamt förhållande med sin långsiktiga partner.

Av dom 45% som sa att dom skulle ge monogamy en andra chans, sa 35% att deras partner definitivt skulle kunna spela en aktiv roll för att påverka deras beslut, medan en fjärdedel sa att deras partner inte hade så mycket inflytande, men dom skulle beakta eventuella ansträngningar som gjorts.

När Victoria Milan dök in i skälen som skulle göra att en person byter från ett liv av erotiska utomäktenskapliga utbyten tillbaka till ett med att ha sex uteslutande med sin partner, avslöjades den främsta orsaken - och det är väldigt tydligt.

Majoriteten av båda medlemmarna av det motsatta könet var överens om att om deras partner skulle lägga ner lite mer ansträngning i sitt utseende - damer: ett par höga klackar, silkeslen hud och en parfym, herrar: några fler turer till gymmet, snälla! - skulle den otrogna partnern vara mer benägen att återvända till den äktenskapliga sängen.

En mer positiv attityd var den näst största influensen. Mer än hälften av dom svarande männen och nästan tre fjärdedelar av kvinnorna sa en partner med självförtroende - i sig själva, deras arbete och deras livsval - är attraktivt och sexigt.

Att vara mer äventyrlig i sovrummet, att ha mer sex, vara hemma oftare, visa mer respekt och intresse och till och med spendera mer tid tillsammans med att ha roligt utanför sovrummet var också viktiga faktorer för att få en otrogen partner tillbaka till den äktenskapliga sängen.

Grundare och VD för Victoria Milan, Sigurd Vedal, sa att undersökningen visade att även om människor tittar utanför sina relationer för sexuell tillfredsställelse, betyder det inte att kärleken är borta.

“Det är inget fel med att ha en affär. Det betyder inte att personen inte älskar sin långsiktiga partner - dom ersätter helt enkelt den sexuella spänningen och lusten som har minskat över tiden. Att bo tillsammans som man och hustru kan skapa spänning och stress och förtrogenhet ökar tristess.

“Det är absolut möjligt att vara föremål för kärlek såväl som föremål för sexuell lust. Allt som krävs är en liten ansträngning och en positiv och stark inställning till livet. Vill du att din partner ska lägga märke till dig och sluta vara otrogen? Gör dig själv så önskvärd att dom aldrig kommer vilja att lämna dig.” sa Mr Vedal.

För mer information, vänligen kontakta press@victoriamilan.com

Victoria Milan är ett av världens ledande diskreta sociala nätverk för män och kvinnor som söker en hemlig affär. Tjänsten lanserades av medieansvariga, Sigurd Vedal, 2010 och har idag blivit ett av världens snabbast växande och ledande sociala nätverk för diskreta utomäktenskapliga affärer, som överstiger 5 miljoner medlemmar över hela världen i mer än 33 länder.