7 av 10 kvinnor trivs med att fejka orgasmer

Undersökning avslöjar att 73% kvinnor fejkar med sin partner, men endast 16% gör detsamma med sina älskare 62% fejkar orgasm för att glädja sina partners

7 mars 2017

8 mars markerar Internationella kvinnodagen och avslöjande nya undersökningsresultat har krossat myten bakom kvinnor som fejkar orgasmer. Det är ingen hemlighet att mer än 50% av kvinnorna fejkar klimax - men ingen misstänkte att mer än 70% av kvinnorna tycker om att göra det.

Undersökningen, som genomfördes av VictoriaMilan - en dejtingsida för kvinnor i äktenskap och i stadig relation som vill vara otrogna - lyssnade på oohs, aahs och alla detaljer av 5708 av dess aktivt otrogna kvinnliga medlemmar för att avslöja när, varför och med vem kvinnor fejkar sina orgasmer.

Majoriteten av kvinnorna (73%) som fejkar orgasmer gör det för sina partner, medan bara 16% väljer att fejka för sina älskare. Bara 11% säger att både deras älskare och långsiktiga partner kommer att ha förmånen att bevittna deras sensuella prestationer.

En stor del på 68% - det är nästan 7 av 10 kvinnor tillfrågade - säger att de brukar njuta av ögonblicket då de beslutar att fejka sin orgasm. En fjärdedel säger att fejka en orgasm inte är en trevlig stund och 7% får tillfredsställelse av sin stund av falsk njutning varje gång.

fejka orgasmer

Den främsta orsaken bakom fejkning av en orgasm är att ge glädje och självförtroende till partnern, med mer än 62% av kvinnorna som är överens att det är därför de presterar i sovrummet. 9% hävdar att de har en mini-orgasm när dom faktiskt låtsas att ha en och 8% säger att det är för att tända deras partner och hålla madrassmaratonet längre. Bara 10% av kvinnorna använder en falsk orgasm för att avsluta sexet och endast 6% säger att de fejkar eftersom en verklig orgasm är omöjligt för dem att uppnå.

43% av kvinnorna fejkar sina orgasm varje gång de är i akten, medan 2 av 10 kvinnor säger att det är bara då och då de väljer att agera ut sin orgasm. Bara 1 av tio tillfrågade kvinnor säger att dom ägnar sig åt fejka orgasm så ofta som en gång i veckan.

Majoriteten av kvinnorna är självsäkra i sin förmåga, med 39% som säger att deras partner har ingen aning om att de fejkar sina orgasmer.

Grundare och VD för Victoria Milan, Sigurd Vedal, sa att resultaten visade att kvinnor är naturligt generösa älskare, som finner nöje även när dom fejkar det. “Kvinnor har fejkat orgasmer i århundraden och nu har vi avslöjat varför - och det är inte vad folk vanligtvis misstänker: för att avsluta sexet. Visst, kvinnor presterar med falska orgasmer för att uppmuntra sina partner, men de får också glädje av teatern och uppmärksamheten en falsk orgasm ger dem “, sade Mr Vedal.

LIGAN AV FALSKA ORGASMER

Polen 67%
Norge 61%
Sydafrika 58%
Nederländerna 57%
Amerika 56%
Belgien 55%
Finland 52%
Irland 51%
Danmark 48%
Storbritannien 44%
Sverige 39%
Spanien 29%

UNDERSÖKNINGSDATA

5708 kvinnliga medlemmar hos Victoria Milan tillfrågades

Fejkar du orgasmer?

Ja 51%
Nej 49%

Om ja, vem fejkar du orgasmer med?

Min partner 73%
Min älskare 16%
Båda 11%

Njuter du av stunden du fejkar en orgasm?

Ibland 68%
Aldrig 25%
Alltid 7%

Av vilken anledning fejkar du orgasmer?

För att glädja min partner 62%
För att avsluta sexet 10% Det känns väldigt skönt fysiskt 2%
Det gör sexet bättre 3%
Fejkandet tänder min partner mer och vi har sex längre 8%
Det känns som jag har en mini-orgasm 9%
Det är omöjligt för mig att nå klimax naturligt 6%

Hur ofta fejkar du vs. når äkta klimax?

Varje gång 43%
Ibland 22%
En gång i veckan 9%
En gång i månaden 13%
En gång per år 13%

Tror du att din partner misstänker att du fejkar?

Ja 38%
Nej 39%
Kanske 23%

För mer information, vänligen kontakta press@victoriamilan.com Victoria Milan är en av världens ledande diskreta sociala nätverk för män och kvinnor som söker en hemlig otrohetsaffär. Tjänsten lanserades av medieansvariga Mr Sigurd Vedal, under 2010 och har idag blivit en av världens snabbast växande och ledande sociala nätverk för diskreta utomäktenskapliga affärer, passerar 5 miljoner medlemmar världen över i mer än 33 länder.