KVINNORS PRIVATA DAGBOK

Skandinaviska kvinnor förlorar sin oskuld först

Den idealiska kvinnan som definieras av kultur kan kopplas till åldern av förlorad oskuld i varje land

27 februari 2017

Avslöjande resultat från en ny undersökning har visat att kvinnor från Skandinaviska länder är bland de yngsta i världen att förlora sin oskuld.

Undersökningen, som genomfördes av VictoriaMilan - en dejting webbplats för kvinnor som är gifta och i relation och vill vara otrogna - tillfrågade 5407 aktiva kvinnliga otrogna från 11 länder, för att ta reda på när de först hoppade i säng, och hur mycket sänghoppande de fortsätter att göra.

Svenska kvinnor säger att de börjar bli intresserade och få lust vid en ålder på 12,3 år, och majoriteten förlorade sin oskuld vid en ålder på 15,2 år.

Danska kvinnor erkände att dom känner sexuell attraktion vid en ålder på 13,8 år, dock väljer dom att vänta ytterligare två och kommer inte att glida i mellan lakanen förrän dom är 15,5 år.

KVINNORS PRIVATA DAGBOK

Norska tjejer var nyfikna över sexuella relationer först i åldern på 14,1 år. Vad som kan vara chockerande är att dom kunde inte vänta längre än 0,7 år förrän deras fantasier behövde provas ut i åldern på 14,8 år.

Kvinnor från Finland behandlade frågor av mer barnslig karaktär till åldern på 14,2 år. De väntade också längre än andra skandinaviska invånare innan dom smakade på den förbjudna frukten vid en ålder på 15,7 år. Anledningen till att kvinnor från Finland i genomsnitt väntar längre kan diskuteras. Emellertid har många undersökningar visat att finska män och kvinnor är ganska blyga av naturen, vilket kan vara en möjlig faktor. Även om detta kan sägas om alla Skandinaviska länder.

Landet där kvinnor väntar längst med att först ligga med någon i Europa är Spanien, där kvinnorna väntar upp till 16 år och 2 månader innan dom gör något.

Resultatet här är mest frågehöjande när man tittar på deras historia och kultur jämfört med deras till synes friskare europeiska grannar. Det spanska folket är kända för sin varma och nära natur, vilket är tvärtemot de föregångarna i detta test. Den enda skillnaden som kan leda till detta resultat är idealet om en sexuell kvinna definiera av varje kultur. Studier har visat att spanska män föredrar sina kvinnor tyngre och kurvigare än något annat land i världen.

Grundare och VD för Victoria Milan, Sigurd Vedal sa att resultaten visade att i Skandinavien är kvinnor mer i kontakt med sina önskningar och kan mycket väl vara ett resultat av det ideala utseendet i varje land.

“Kultur definierar skönhet och där det finns en skillnad i kultur finns det skillnad i skönhetsideal. Vår studie visar att där kvinnor tidigare visar likheter med denna skönhetsideal förlorar dom också sin oskuld förr. Många slutsatser kan dras från detta, inklusive antagandet med en länk mellan kulturella ideal och ålder för förlorade oskuld. “Sa Mr Vedal.

Siffrorna som kommer från otrogna kvinnors dagbok är följande:

Vid vilken ålder kände du dig först sexuellt attraherad av någon?

Vid vilken ålder kände du dig först sexuellt attraherad av någon?
Sverige 12.3
Danmark 13.8
Spanien 13.8
Norge 14.1
Finland 14.2
Irland 14.4
Nederländerna 14.7
Amerika 15.2
Polen 15.3
Sydafrika 15.8
Vid vilken ålder hade du först sexuellt umgänge?
Norge 14.8
Sverige 15.2
Belgien 15.2
Danmark 15.5
Finland 15.7
Nederländerna 17.3
Polen 16.0
Irland 16.1
Spanien 16.2
Amerika 16.3
Sydafrika 16.4

För mer information, vänligen kontakta press@victoriamilan.com

Victoria Milan är en av världens ledande diskreta sociala nätverk för män och kvinnor som söker en hemlig otrohetsaffär. Tjänsten lanserades av medieansvariga, Mr Sigurd Vedal, under 2010 och har idag blivit ett av världens snabbast ledande sociala nätverk för diskreta utomäktenskapliga affärer, passerar över 5 miljoner medlemmar i mer än 33 länder.