Bli bättre på att vara otrogen - Hur man är otrogen på ett diskret sätt

Du har tänkt på det länge och slutligen tagit beslutet att du verkligen vill ha en affär. Eller så kanske du redan har startat en otrohetsaffär men tycker det är svårt att hålla det hemligt för din partner.

Du kanske är jättelycklig i ditt äktenskap men vill lägga till lite extra spänning i ditt liv, så undvik skilsmässa och håll det hemligt med vår hjälp. På Victoria Milan vet vi dom bästa sätten att vara diskret och fortfarande ha kul och känna passion utan att oroa sig från att bli avslöjad.

Var tekniskt kunnig

Först av allt, kom ihåg att du lever med din partner så det är redan svårt nog att hålla allt från hen. Med dagens teknik, din dator och surfplatta som har webbhistorik, din smarttelefon som har olika meddelandeappar och det finns även lokaliseringsappar som visar exakt var du är vid en viss tidpunkt.

Allt detta behöver avaktiveras och din pinkod behöver bytas regelbundet. Om du verkligen vill vara diskret, köp en kontanttelefon och göm det någonstans där du vet att din partner inte kommer hitta det, till exempel, ditt kontor eller ett låst skåp på gymmet. otrogen diskret

Välj din älskare med omsorg

Välj någon som vill samma som du. Innan du påbörjar en otrohetsaffär med den där söta killen på kontoret eller din personliga tränare eller kanske tom din sekreterare - var säker på att ni vill samma sak. Den där sekreteraren som är singel kan ha drömt om dig i flera månader men hon är singel, hon är 25 år och hon håller hemligt att hon egentligen vill gifta sig och skaffa barn.

Det är mycket enklare att hitta någon som är i samma situation som du. Leta efter någon som vill ha lite passion och kul utan förpliktelser… någon som kanske är gift eller i ett långtidsförhållande som du. Det är där Victoria Milan kommer in. Det är en online dejtingsida speciellt för gifta människor som vill ha en otrohetsaffär. Det fina med den här webbsidan är att dom flesta medlemmarna är likasinnade människor som vill träffas, ha kul och inte bli ertappad av sin partner eller förstöra sitt äktenskap.

Online Tips

Om du tänker använda Victoria Milan hemsidan är det förmodligen klokt att inte publicera ditt foto publikt - det är det första misstaget som folk gör. Det betyder inte att du inte kommer att veta vad din potentiella älskare kommer att se ut som, det finns sätt att gå runt det. Kontrollera dina inställningar online och kontrollera dom igen regelbundet! Samma gäller om du tänker skapa en profil online, var försiktig med hur det visas. Ge inte ut för många ledtrådar om var du lever, vad du jobbar med, vad du älskar att göra, hur gamla dina barn är - allt som kan få någon att försöka bevisa att du är otrogen att visa att det är du.

Skapa en ny e-postadress

Skapa en ny e-postadress och försök att inte använda den hemma. Om du kan, använd den från en annan enhet någon annanstans så att IP adressen inte har någon koppling till ditt hems IP. Se till att ditt val av online dejtingsida använder denna e-postadress och enbart den. När du väl använder webben, såväl som du tar bort din historik använd en privat läsarinställning så för Chrome, välj “inkognitofönster” klicka på dom tre prickarna på fliken uppe i det högra hörnet och välj inkognitofönster. Du kan göra på liknande sätt i Firefox och välja privat läsarinställning. Detta hindrar andra från att se vad du har sökt efter eller tittat på.

Åk bort från stan!

Träffa din älskare utanför stan. Riskera inte ett lokalt café, restaurang, park eller allmän plats i ditt område - du kommer att bli sedd. Åk bort från stan eller vänta till din andra hälft är borta men var medveten att du har bekanta och vänner där du bor speciellt om ditt hus ligger på en trafikerad väg!

Bli inte känslomässigt bunden

Om du enbart letar efter att ha kul, håll det på den nivån. Om känslor uppstår är chansen stor att det inte kommer att sluta bra och du kan mycket väl bli upptäckt. Det går åt båda hållen så om du ser att din älskare håller på att utveckla känslor för dig är det dags att avsluta det. Samma om du börjar utveckla känslor men vill fortsätta vara gift bör du gå därifrån och kom ihåg att det finns fler fiska i vattnet.

Håll tyst om det

När du har roligt är det naturligt att vilja berätta det till hela världen att du har ditt livs sex eller att du gör någonting du inte borde göra för att det känns så himla bra. Bli inte frestad att tala om det för någon, inte ens din bästa vän därför att förr eller senare kan den hemligheten delas med någon annan och sen är det ute i din krets vilket betyder att det kan dra ner ditt äktenskap. Lär dig att hålla tyst om det - mycket av spänningen ligger i att hålla en hemlighet för dig själv. Med alla råd ovan finns det ingen anledning till varför du inte kan ha en diskret otrohetsaffär så läs inte bara om det - kom ombord med tusentals andra och gå med victoriamilan.com idag!