Hur man har en tillfällig relation

“Det finns inget som tillfälligt sex. Om du inte är så berusad att du inte kan komma ihåg det, något händer i hjärnan”  Biologisk Anthropolog Helen Fisher

Tillfälligt sex är mer accepterat i vissa länder mer än i andra, med Européer som har en mer öppen attityd än människor i vissa andra regioner. Till exempel, i Ryssland, säger 80 procent att dom har sex minst en gång i veckan, medan Schweiz är statistiskt det mest sexuellt tillfredställda landet i världen, tillsammans med Spanien och Grekland.

I en undersökning, kallades vuxna britter dom mest promiskuösa i Väst, med holländarna och tyskarna tätt efter, som har mer tillfälligt sex än nationer som USA och Australien. Olika kulturer kommer, såklart, utveckla olika perspektiv på tillfälliga förhållande med USA speciellt som är känt för att vara lite mer pryd. Att Storbrittanien kom så högt i en gradering av engångsligg visar hur långt idéen på dom reserverade britterna har ändrats över åren.

Hellre än att behöva träffa människor på krogen, klubbar eller i andra sociala sammanhang, kan vi nu njuta av tillfälliga möten med partners vi verkligen finner attraktiva snarare än (för att säga rent ut) att nöja sig. Du kan se personers profiler, lära mer om deras fysiska egenskaper, vad dom gillar och ogillar, allt på betryggande, säkert avstånd. Medan vuxna dejtingsajter är ideala för att arrangera diskreta möten, är dom också perfekta för att träffa partners som kikar efter tillfälliga förhållanden.

Tillfälliga förhållanden ger många av förmånerna från ett fast förhållande, utan dom vanliga nackdelarna. När du och en partner bestämmer för att hålla ett förhållande tillfälligt, kan ni njuta av sex, dejting och socialisering, utan att behöva vara orolig över att vara fast eller att byta livstilen du är bekväm med.

Orolig att ditt tillfälliga förhållande kanske blir lite för seriöst? Vill du undvika att vara fast i framtiden? Följ Victoria Milans regler för att ha tillfälliga förhållanden och du kommer aldrig behöva oroa dig över oönskade åtaganden igen…

en tillfällig relation

Diskutera dina regler tidigt

Om du hittar en man eller kvinna som du vill se på regelbunden basis som en tillfällig, kul grej, var säker på att prata igenom det först. Du behöver sätta lite grundregler och etablera att ni båda är på samma sida ju förr desta bättre. Berätta att du endast är intresserad att hålla förhållandet som löst och har inga planer på att stadga dig. Se till att dom är ok med att vara i ett tillfälligt förhållande och att dom inte hoppas att det blir till något större.

Var inte rädd för att sätta gränser och stå fast vid dina beslut

Det är lätt att sväva iväg med människor du gillar. Du kanske inte vill göra vissa saker i ett tillfälligt förhållande, som att stanna över natten eller träffa varandras vänner, medan din partner ständigt försöker övertyga dig att göra det. Så småningom kan dom mycket väl få dig att sänka garden - tills du går med på det och ångrar dig direkt. Det är viktigt att du står fast vid dina beslut och nekar. Låt dom inte kontrollera dig eller ge dig dåligt samvete för att göra något du inte vill göra. Poängen med tillfälliga förhållanden är friheten - och om du känner dig kontrollerad, är det dags att avsluta saker och ting. Kom ihåg: du kan bara gå online och hitta en ersättare på nolltid. Du behöver aldrig känna dig fast.

Presentera aldrig varandra för era respektive föräldrar

Även om du stöter på dina föräldrar oavsiktligt när du socialiserar med din tillfälliga partner, presentera dom inte som mer än en vän. Om du låter dom veta att mannen eller kvinnan du äter eller dricker med är en tillfällig partner, kan dom känna att du håller dom i ett djupare förhållande. Föräldrarna kan även använda partnern till att fråga ut, eller granska partnern. Faktum är att, försök att undvika diskussioner om familjen helt och hållet, speciellt om du har svårigheter. Diskreta, tillfälliga möten ska vara roliga och spännande, utan bagage på någon sida. Det sista din partner vill höra innan, under eller efter sex är hur mycket du älskar din mamma eller hur lite du tycker om din pappa.

Fortsätt träffa andra partners

Låt inte dig själv vänja dig vid ett enda ansikte och en kropp i ett tillfälligt förhållande. Fortsätt arrangera möten med andra människor och se till att dina regelbundna partners vet om att du gör det. Du kommer att visa ditt ointresse i att stadga dig och kunna njuta av flera älskare utan någon som helst skuld eller svek.

Undvik presenter och stora tjänster

Du kanske svepas upp i stunden och köper din tillfälliga partner en present eller bjuder dom på en dyr spa upplevelse för dagen. Du kanske arrangerar en tur i en het luftballong eller till och med bokar en resa. Du njuter av deras sällskap, älskar deras självförtroende mellan lakanen och du vill visa dom det eller hur? Nåväl, hur fint det än är, att köpa presenter eller utföra stora tjänster visar att du utvecklar mer känslomässiga känslor för personen utöver simpel sexuell attraktion. Om du binder dig till tillgivenhet som denna, banar du väg för en mer komplicerad relation - och det är inte det du vill ha.

Håll det fysiskt, håll det roligt!

Victoria Milan är den perfekta platsen för att träffa vuxna i fasta förhållanden för diskreta möten som engångs eller som ett tillfälligt förhållande. Genom att granska profilerna organiserade efter din personliga smak och specifikationer, kan du hitta din drömpartner - utan det känslomässiga bagaget från ett seriöst förhållande.

Varför inte ge dig själv ett tillfälligt förhållande för att återfå passionen i ditt liv?