Stjärntecknen som mest troligt varit otrogna under 2016 i Sverige

  • Dataanalyser har visat att Vattumannen är det mest sexuellt laddade stjärntecknet

  • Att ha Skytten som älskare kan vara ovanligt, dom är dom mest trogna mot sina långtidspartners

En ny chockerande studie har avslöjat vilka stjärntecken som med störst sannolikhet har varit otrogna mot sina långtidspartners under 2016 och det är inte dom stjärntecknen man vanligtvis misstänker som har vänstrat.

Dataanalysen, ledd av Victoria Milan - en dejtingsida för gifta och i förhållande som vill vara otrogna - dök in på profilerna på dom aktivt otrogna svenska män och kvinnor för att avslöja vilka stjärntecken som mest troligt agerade på sina sexuella begär.

Medan Skorpionen och Lejonet vanligtvis tros vara mer sexuella än andra astrologiska tecken, visade undersökningen tydligt att dom inte är bland dom mest troliga att vara otrogna.

Informationen avslöjade stjärntecknen som gör majoriteten av användarinloggningar och längtar efter andra. Vattumannen är den mest troliga att vänstra med 10,7% av Sveriges otrogna folkmängd, följd av Fiskarna med 10,5% och Oxen med 10,4%.

Den mest trogna av stjärntecknen är Skytten med bara 6,0% av Sveriges otrogna som loggar in för ett otrohetsäventyr. Den näst mest trogna är Skorpionen med bara 6,3% och tredje, Vågen med 6,8%.

Grundare och VD av Victoria Milan, Sigurd Vedal, säger att informationen visar att otrogna med stjärntecknet Vattumannen troligtvis var otrogna flera gånger under 2016.

“Vi har granskat tusentals av våra medlemmar profiler för att komma fram till den fräcka slutsatsen att svenska män och kvinnor med Vattuman tecknet troligtvis var otrogna under 2016. Dom är varmblodiga, sexuella karaktärer och kan inte klandras för vad som står i stjärnorna”, säger Mr Vedal.

Victoria Milan erhöll denna information från profilinformationen av dess medlemmar. Victoria Milan försäkrar att alla tillgängliga åtgärder är på plats för att skydda medlemmarnas identitet och privatliv.

För mer information, vänligen kontakta press@victoriamilan.com